GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI

Dersler - AKTS Kredileri - YÜKSEK LİSANS
1.Dönem Ders Planı
Derskodu Ders Adı Ders Durum
Lab+Uyg+Teo(Saat)
AKTS(ORT)
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
AKTS Kredi Toplamı:30
2.Dönem Ders Planı
Derskodu Ders Adı Ders Durum
Lab+Uyg+Teo(Saat)
AKTS(ORT)
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
ZORUNLU SEÇMELİ DERS Seçmeli 0+0+3(Saat) 7,5
SEMİNER Zorunlu 0+0+3(Saat) 7,5
AKTS Kredi Toplamı:30
3.Dönem Ders Planı
Derskodu Ders Adı Ders Durum
Lab+Uyg+Teo(Saat)
AKTS(ORT)
YÜKSEK LİSANS TEZİ Zorunlu 0+0+15(Saat) 15
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ Zorunlu 0+0+15(Saat) 15
AKTS Kredi Toplamı:30
4.Dönem Ders Planı
Derskodu Ders Adı Ders Durum
Lab+Uyg+Teo(Saat)
AKTS(ORT)
YÜKSEK LİSANS TEZİ Zorunlu 0+0+15(Saat) 15
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ Zorunlu 0+0+15(Saat) 15
AKTS Kredi Toplamı:30
DERSLER
Derskodu Ders Adı Ders Durum
Lab+Uyg+Teo(Saat)
AKTS
1950010 GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME Zorunlu
0+0+3
7.5
1950016 İNANÇLARIN MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE ETKİSİ Seçmeli
0+0+3
7.5
1950017 HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ Seçmeli
0+0+3
7.5
1950018 KORE MUTFAK KÜLTÜRÜ Seçmeli
0+0+3
7.5
2950020 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ Seçmeli
0+0+3
7.5
2950021 GASTRONOMİ VE BESLENME AKIMLARI Seçmeli
0+0+3
7.5
2950023 MUTFAK ÜRÜNLERİNİN KAREKTERİSTİKLERİ VE TADIN FİZYOLOJİSİ Seçmeli
0+0+3
7.5
2950024 MOLEKÜLER GASTRONOMİ Seçmeli
0+0+3
7.5