GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI

Ders - Prog. Çıktıları İlişkileri
 --Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri
DERS
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
1950010-GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME
5
4
5
4
5
4
5
5
5
5
3
4
4
3
2
4
4
3
5
5
1950016-İNANÇLARIN MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
4
4
3
4
3
3
4
4
3
4
4
4
4
3
4
4
4
3
3
4
1950017-HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ
4
4
4
5
4
4
3
4
5
5
4
4
4
2
4
4
4
2
3
4
1950018-KORE MUTFAK KÜLTÜRÜ
5
4
4
5
3
2
4
2
3
3
4
2
4
4
4
4
4
1
5
5
2950020-YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ
3
1
1
1
4
4
1
1
4
4
4
3
3
5
4
4
1
0
1
1
2950021-GASTRONOMİ VE BESLENME AKIMLARI
4
5
4
5
4
5
4
5
4
5
4
4
3
4
4
4
4
3
4
4
2950023-MUTFAK ÜRÜNLERİNİN KAREKTERİSTİKLERİ VE TADIN FİZYOLOJİSİ
5
4
3
5
5
5
4
5
5
4
4
4
5
4
4
5
5
5
5
5
2950024-MOLEKÜLER GASTRONOMİ
5
5
4
5
4
4
3
4
4
5
4
4
5
4
4
5
5
2
5
5
İlişkili ders sayısı / 8 88888888888888888788
İlişki ağırlığı 3531283432312830333531293229303431193133
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir