GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI
Dersler - AKTS Kredileri - DOKTORA
1.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
2.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
3.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
DOKTORA YETERLİLİK + TEZ ÖNERİSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 30 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
4.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
DOKTORA TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
5.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
DOKTORA TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
6.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
DOKTORA TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
7.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
DOKTORA TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
8.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
DOKTORA TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
DERSLER | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | AKTS | |
4950012 | GASTRONOMİNİN FELSEFESİ VE KÜLTÜREL TEMELLERİ | Seçmeli | 7.5 | |
5950016 | MUTFAK KÜLTÜRÜ VE BESİN ANTROPOLOJİSİ | Seçmeli | 7.5 | |
5950017 | GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI | Seçmeli | 7.5 | |
5950019 | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR | Seçmeli | 7.5 | |
5950020 | BESİN HAZIRLAMADA YAĞLAR | Seçmeli | 7.5 | |
5950024 | GASTRONOMİNİN TARİHÇESİ | Seçmeli | 7.5 | |
5950026 | GASTRONOMİDE GIDA KATKI MADDELERİ | Seçmeli | 7.5 |