GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI
Dersler - AKTS Kredileri - YÜKSEK LİSANS
1.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
2.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
ZORUNLU SEÇMELİ DERS | Seçmeli | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
SEMİNER | Zorunlu | 0+0+3(Saat) | 7,5 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
3.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
YÜKSEK LİSANS TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
4.Dönem Ders Planı | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | ||
YÜKSEK LİSANS TEZİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ | Zorunlu | 0+0+15(Saat) | 15 | |
AKTS Kredi Toplamı: | 30 | |||
DERSLER | ||||
Derskodu | Ders Adı | Ders Durum | AKTS | |
1950010 | GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME | Zorunlu | 7.5 | |
1950016 | İNANÇLARIN MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE ETKİSİ | Seçmeli | 7.5 | |
1950017 | HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ | Seçmeli | 7.5 | |
1950018 | KORE MUTFAK KÜLTÜRÜ | Seçmeli | 7.5 | |
2950020 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ | Seçmeli | 7.5 | |
2950021 | GASTRONOMİ VE BESLENME AKIMLARI | Seçmeli | 7.5 | |
2950023 | MUTFAK ÜRÜNLERİNİN KAREKTERİSTİKLERİ VE TADIN FİZYOLOJİSİ | Seçmeli | 7.5 | |
2950024 | MOLEKÜLER GASTRONOMİ | Seçmeli | 7.5 |