ENGLISH
Gazi Üniversitesi
Bilgi Paketi
Anasayfa
Kurumsal
Derece Programları
Öğrenciler İçin Bilgi
ANASAYFA
»
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
» BESİN ANALİZLERİ VE BESLENME BİLİM DALI
Program Hakkında
Kazanılan Derece
Dersler - AKTS Kredileri
Program Yeterlilikleri
Ders - Prog. Çıktıları İlişkileri
Eğitim Öğretim Metotları
Kabul ve Kayıt Koşulları
Önceki Öğrenmenin Tanınması
Mezuniyet Koşulları ve Kuralları
İstihdam Olanakları
Üst Derece Programlarına Geçiş
Ölçme ve Değerlendirme
Çalışma Şekli
Program Profili
Bölüm Bşk. ve AKTS Koord.
Arama
GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI
Ders - Prog. Çıktıları İlişkileri
--Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri
DERS
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
11509-YÜKSEK LİSANS TEZİNE HAZIRLIK
5
2
2
4
2
0
1
0
4
4
5
0
21509-YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI
4
5
5
5
5
0
3
5
4
5
5
0
BAN-1010-GIDA HİJYENİ
5
0
4
0
0
5
3
0
2
0
1
5
BAN-1020-GIDA KİMYASI
5
4
0
0
0
4
4
0
2
0
1
5
BAN-1030-ANALİTİK GIDA KALİTE KONTROLÜ
4
5
4
3
2
0
3
3
1
1
0
2
BAN-1031-ANALİTİK GIDA KALİTE KONTROLÜ UYGULAMA
3
5
5
5
4
0
3
5
1
0
0
0
BAN-1040-GIDA MEVZUATI
4
0
0
0
0
2
5
0
3
0
4
0
BAN-1050-BESLENME
5
0
0
0
0
5
5
0
2
0
2
5
BAN-1060 -BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ
5
0
0
0
0
5
5
0
2
0
0
0
BAN-2002-YÜKSEK LİSANS SEMİNERİ
4
0
0
0
0
0
1
0
5
5
0
1
BAN-2010-MİKROBİYEL ve KİMYASAL KAYNAKLI GIDA KONTAMİNASYONU
5
3
2
0
0
4
0
0
2
0
1
5
BAN-2020-GIDA KATKI MADDELERİ
5
0
0
0
0
4
5
0
2
0
1
5
BAN-2040-BESİN ANALİZLERİNDE ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
5
5
5
4
4
0
3
5
5
0
3
0
BAN-2041-BESİN ANALİZLERİNDE ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ UYGULAMA
4
4
4
5
5
0
1
5
2
0
0
0
BAN-2050-SU HİJYENİ ve ANALİZ YÖNTEMLERİ
4
4
4
0
0
5
0
0
2
0
0
4
BAN-2051-SU HİJYENİ ve ANALİZ YÖNTEMLERİ UYGULAMA
3
5
0
5
3
0
0
5
2
0
0
0
İlişkili ders sayısı / 16
16
10
9
7
7
8
13
6
16
4
9
8
İlişki ağırlığı
70
42
35
31
25
34
42
28
41
15
23
32
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir