GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI

Ders - Prog. Çıktıları İlişkileri
 --Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri
DERS
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
4950012-GASTRONOMİNİN FELSEFESİ VE KÜLTÜREL TEMELLERİ
5
5
4
4
5
4
4
5
5
3
3
4
5
5
4
4
4
4
2
4
5950016-MUTFAK KÜLTÜRÜ VE BESİN ANTROPOLOJİSİ
4
5
3
4
4
3
4
4
3
4
4
4
4
5
4
3
4
4
3
4
5950017-GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI
4
4
4
3
4
5
5
4
5
5
4
4
4
5
3
4
3
5
3
4
5950019-GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
5
5
5
5
5
4
4
4
5
3
4
5
5
5
3
4
4
4
2
4
5950020-BESİN HAZIRLAMADA YAĞLAR
4
5
4
3
5
5
2
4
1
4
4
5
5
4
5
5
4
3
4
5
5950024-GASTRONOMİNİN TARİHÇESİ
4
5
3
3
4
4
3
4
3
4
5
4
4
3
3
4
4
4
3
4
5950026-GASTRONOMİDE GIDA KATKI MADDELERİ
4
4
4
4
3
4
4
4
4
4
4
4
4
5
4
4
3
4
4
4
İlişkili ders sayısı / 7 77777777777777777777
İlişki ağırlığı 3033272630292629262728303132262826282129
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir