ENGLISH
Gazi Üniversitesi
Bilgi Paketi
Anasayfa
Kurumsal
Derece Programları
Öğrenciler İçin Bilgi
ANASAYFA
»
»
Program Hakkında
Kazanılan Derece
Dersler - AKTS Kredileri
Program Yeterlilikleri
Ders - Prog. Çıktıları İlişkileri
Eğitim Öğretim Metotları
Kabul ve Kayıt Koşulları
Önceki Öğrenmenin Tanınması
Mezuniyet Koşulları ve Kuralları
İstihdam Olanakları
Üst Derece Programlarına Geçiş
Ölçme ve Değerlendirme
Çalışma Şekli
Program Profili
Bölüm Bşk. ve AKTS Koord.
Arama
GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAKETİ - 2019 AKADEMİK YILI
Ders - Prog. Çıktıları İlişkileri
--Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri
DERS
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
GAS 202-TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
2
2
2
1
3
3
1
1
1
3
3
1
3
1
2
1
4
2
2
5
GAS 211-YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
4
2
1
1
4
3
2
1
1
5
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
GAS 212-MUTFAK HİZMETLERİ UYGULAMASI I
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
3
1
4
1
5
1
1
2
GAS 222-İÇECEK TEKNOLOJİSİ
4
1
1
1
4
4
1
1
2
2
2
1
1
1
1
1
2
1
1
2
GAS 231-GIDA MEVZUATI
4
4
1
1
4
4
4
1
1
4
1
5
2
1
4
5
1
1
1
1
GAS 241-BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ
5
4
1
3
4
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
3
3
5
GAS 311-BESLENME İLKELERİ
1
5
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
4
GAS 321-GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
5
5
1
2
4
3
4
1
1
3
2
2
1
1
4
1
4
1
3
1
GAS 331-MUTFAK HİZMETLERİ UYGULAMASI II
3
3
1
1
2
1
1
1
1
1
1
2
3
1
4
1
5
1
1
2
GAS 332-YİYECEK İÇECEK İŞL. OTOMASYON SİSTEMLERİ
1
1
1
3
3
3
3
5
3
2
4
1
3
2
3
2
4
2
2
2
GAS 341-İKRAM HİZMETLERİ
3
3
1
3
4
4
1
1
1
5
5
4
3
5
5
4
1
1
1
1
GAS 342-GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN
4
4
1
1
3
3
3
1
1
3
3
5
3
1
5
5
3
2
2
1
GAS 351-SERVİS VE BAR BİLGİSİ
3
1
1
2
4
4
3
1
1
3
2
1
1
2
3
1
1
2
1
1
GAS 352-MUTFAK HİZMETLERİ UYGULAMASI III
5
5
1
3
4
4
4
2
1
3
1
4
3
3
3
2
4
4
2
5
GAS 361-SOĞUK MUTFAK SANATI
5
3
1
3
3
1
2
1
1
4
2
2
3
1
2
1
3
5
3
3
GAS 371-YÖRESEL MUTFAKLAR
4
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
5
3
1
1
5
5
1
5
GAS 372-YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ
1
1
1
1
1
1
1
1
3
3
1
1
1
5
4
1
1
1
1
1
GAS 382-TATLI VE PASTA SANATI
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
4
1
5
5
1
4
GAS 392-OSMANLI MUTFAĞI
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
5
1
1
1
3
1
1
3
GAS 411-MENÜ PLANLAMASI
5
5
1
3
4
5
5
2
1
3
5
4
4
5
5
3
5
4
4
3
GAS 422-GIDA FORMÜLASYONU VE DUYUSAL ANALİZ
5
5
1
3
4
1
3
1
1
1
1
2
3
1
3
1
3
4
5
3
GAS 452-SERVİS VE BAR UYGULAMALARI
5
1
1
1
5
2
1
1
1
3
3
1
1
1
5
1
1
1
1
2
GAS 461-EKMEK VE UNLU MAMUL TEKNOLOJİSİ
4
3
1
2
2
3
1
2
1
2
4
3
3
2
3
1
5
4
4
3
GAS 462-YİYECEK İÇECEK STİLİSTLİĞİ
5
1
1
2
3
1
1
1
1
1
1
1
4
1
1
1
4
5
1
2
GAS 471-ULUSLARARASI MUTFAKLAR
4
3
4
1
1
1
1
1
1
4
3
3
5
4
1
4
4
4
1
5
GAS 472-FÜZYON MUTFAK UYGULAMALARI
4
5
1
3
3
1
1
1
1
2
1
1
4
1
4
3
5
4
2
1
GAS 481-ÜRÜN BELİRLEME VE SATIN ALMA
5
5
4
5
1
1
3
4
2
5
1
1
5
4
3
1
1
4
1
4
GAS 482-GASTRONOMİ VE YEMEK TARİHİ
4
3
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
3
2
4
5
GAS 490-MEZUNİYET PROJESİ
1
4
1
1
1
1
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
GAS 491-ZİYAFET ORGANİZASYONU
5
2
1
3
5
4
3
3
2
4
4
1
2
4
4
3
4
4
4
3
ING-101-İNGİLİZCE-I
1
1
5
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
ING-102-İNGİLİZCE-II
1
1
4
4
3
1
1
1
2
4
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
REH 102-DAVRANIŞ BİLİMLERİ
1
1
1
3
1
4
4
1
4
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 201-KÜLTÜR VE TURİZM
3
3
3
4
5
4
5
5
4
5
4
4
4
3
4
3
4
4
4
5
REH 211-İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ
1
1
1
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 212-TURİZM COĞRAFYASI
1
1
1
3
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
5
REH 221-TEMEL SANAT VE ESTETİK BİLGİSİ
1
1
1
4
3
1
4
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
5
2
4
REH 222-SAĞLIK TEDBİRLERİ VE İLK YARDIM
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 252-DÜNYA TURİZM HAREKETLERİ
1
1
1
4
3
2
1
3
1
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
3
REH 262-SEYAHAT VE ULAŞTIRMA HİZMETLERİ
2
3
2
2
2
3
3
5
4
4
3
2
3
2
4
3
4
4
3
4
REH 462-ŞEHİR VE MEDENİYET
1
1
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
REH 472-ÖZEL İLGİ TURİZMİ
5
4
2
2
2
3
4
3
4
4
4
3
4
4
5
3
5
5
5
4
REH 483-İSPANYOLCA I
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 484-İSPANYOLCA II
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 491-ALMANCA I
1
1
5
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 492-ALMANCA II
1
1
5
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 493-FRANSIZCA I
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 494-FRANSIZCA II
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 495-RUSÇA I
1
1
5
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REH 496-RUSÇA II
1
1
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REK 102-REKREASYON
1
1
1
4
2
1
5
1
2
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REK 201-YÖNETİM VE ORGANİZASYON
3
2
2
4
2
5
5
3
5
2
3
1
1
1
1
3
1
1
1
1
REK 242-TURİZM VE ÇEVRE
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
REK 332-MEKAN TASARIMI VE KONSEPT
1
1
1
1
1
1
1
1
1
4
3
1
2
2
4
1
1
4
1
1
TAR-101-ATATÜRK İLKELERİ ve İNKILAP TARİHİ-I
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TAR-102-ATATÜRK İLKELERİ ve İNKILAP TARİHİ-II
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 101-TURİZME GİRİŞ
1
1
1
2
5
1
2
1
3
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 112-GENEL İŞLETME
3
2
1
4
5
5
5
5
2
3
2
1
2
2
2
2
1
5
2
1
TUR 121-GENEL EKONOMİ
1
1
1
1
1
1
1
1
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 122-İŞLETMECİLER İÇİN MATEMATİK
1
1
1
1
2
1
1
1
3
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
TUR 131-GENEL MUHASEBE
1
1
1
2
2
2
1
3
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 141-HUKUK BAŞLANGICI
1
1
1
2
2
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 221-İSTATİSTİK
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 253-MESLEKİ YABANCI DİL I (İNGİLİZCE)
1
1
5
4
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 254-MESLEKİ YABANCI DİL II (İNGİLİZCE)
1
1
5
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 255-MESLEKİ YABANCI DİL I (ALMANCA)
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 256-MESLEKİ YABANCI DİL II (ALMANCA)
1
1
5
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 257-MESLEKİ YABANCI DİL I (FRANSIZCA)
1
1
3
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 258-MESLEKİ YABANCI DİL II (FRANSIZCA)
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 301-TURİZM PAZARLAMASI
5
5
3
3
5
2
5
2
3
4
5
5
4
3
4
5
3
3
4
3
TUR 332-İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
1
1
1
1
1
1
1
1
5
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 353-MESLEKİ YABANCI DİL III (İNGİLİZCE)
1
1
5
3
3
1
1
1
3
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 354-MESLEKİ YABANCI DİL IV (İNGİLİZCE)
1
1
5
4
3
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 355-MESLEKİ YABANCI DİL III (ALMANCA)
1
1
4
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 356-MESLEKİ YABANCI DİL IV (ALMANCA)
1
1
5
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 357-MESLEKİ YABANCI DİL III (FRANSIZCA)
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 358-MESLEKİ YABANCI DİL IV (FRANSIZCA)
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 362-GİRİŞİMCİLİK
3
3
2
2
3
3
4
3
3
3
2
3
4
1
2
2
2
1
2
2
TUR 371-HASTANE HİZMETLERİ VE SAĞLIK OTELCİLİĞİ
3
3
2
2
3
4
3
3
3
3
4
3
3
2
3
3
3
2
3
2
TUR 461-ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
1
4
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TUR 481-SOSYAL SORUMLULUK VE MESLEK ETİĞİ
2
5
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
TUR 491-İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
1
3
1
1
1
1
2
1
4
1
1
1
2
2
1
5
1
1
1
1
TÜR-101-TÜRK DİLİ-I
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
TÜR-102-TÜRK DİLİ-II
1
1
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
1
İlişkili ders sayısı / 84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
84
İlişki ağırlığı
183
165
164
175
173
145
170
121
135
161
140
124
150
127
158
127
160
155
129
160
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir